Na de goede samenwerking met Rabobank bij diverse grote organisaties en instellingen is Mail to Pay vanaf heden partner van Rabobank. “Wij voelen ons vereerd dat we mogen samenwerken met één van de topbanken en haar klanten in Nederland.” aldus Rody Heijstek, CEO van Mail to Pay.

“We kwamen in ons werk steeds vaker Rabobank tegen” vervolgt Rody Heijstek. “Vijftig van onze tweehonderd klanten bankieren bij Rabobank, waaronder gemeente Amsterdam, Bavaria en verschillende woningcorporaties. We werkten al veel samen, maar zijn nu partner van Rabobank voor digitaal factureren en incasseren.

Klanten van Rabobank kunnen daardoor hun debiteuren beter, sneller en klantvriendelijker laten betalen via alle oplossingen in Rabo OmniKassa, waaronder PayPal, Bancontact en Visa. Dat het een beloftevolle samenwerking is, blijkt wel uit het feit dat gemeente Amsterdam na een aanbesteding besloot over te stappen naar de oplossing van Mail to Pay in combinatie met de Rabobank. Zij zijn ontzettend tevreden.”

Meer weten over dit partnership? Neem dan contact op via info@mailtopay.nl, of lees hier het artikel van Rabobank.

Bron: Mail to pay