Tijdens de zeventiende editie van Credit Expo op dinsdag 8 november 2022 in congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch heeft Martin Neef, Head of Payment & Collections bij Vattenfall de VVCM Credit Manager van het Jaar Award gewonnen.

De andere kandidaat voor de felbegeerde Award was Marleen Post, Credit Manager EMEA bij Interface. De jury bestond uit Henk Heinhuis, manager incasso & debiteurenbeheer bij Eigen Haard en lid van de VVCM innovatie commissie; Vijay Gangadin, partner AethiQs en opleider voor de geaccrediteerde Post-HBO opleiding Certified Credit Manager in samenwerking met de VVCM en Casper Sonnega, zelfstandig adviseur bij BNP Paribas en SocioHypotheek & voorzitter van de VVCM.

Het kiezen van de winnaar was geen eenvoudige opgave voor de jury. Beide kandidaten waren van zeer hoog niveau. Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één credit manager winnen. “Martin Neef had een duidelijke en heldere visie en heeft indrukwekkende resultaten behaald”, aldus VVCM- en juryvoorzitter Casper Sonnega.

De VVCM Credit Manager van het jaar Award is bedoeld om credit managers die uitzonderlijke prestaties op het vlak van credit (risk) management hebben geleverd te eren voor hun bijdrage aan de professionalisering van het vakgebied.

Volgend jaar wordt de prestigieuze Credit Manager van het Jaar Award opnieuw uitgereikt tijdens Credit Expo op dinsdag 7 november 2023 in Den Bosch.

Op de foto v.l.n.r. Casper Sonnega, Martin Neef, Marleen Post

Bron: VVCM /  Credit Expo