Maurits van Son is per 1 mei aangesteld als Manager Corporate Accounts bij CreditDevice. In zijn nieuwe functie is Maurits verantwoordelijk voor de uitbreiding van het huidige klantportfolio. CreditDevice biedt een totaaloplossing voor Credit Management met de focus op Credit Management software, Kredietinformatie, PolisManager en Marketinginformatie. Maurits gaat zich hierbij richten op het verder uitbouwen van de PolisManager en het verkopen van Kredietinformatie en Credit Management software.

 

 

 

 

 

 

Maurits is geen onbekende binnen de credit management en marketinginformatie branche. In zijn vorige functie als Manager Corporate Accounts was hij primair verantwoordelijk voor het verkopen van Marketinginformatie en het ondersteunen van klanten bij het zoeken naar data gedreven oplossingen om financiële risico’s te beperken.

Maurits van Son over zijn nieuwe aanstelling: “Ik heb erg veel zin om bij het CreditDevice aan de slag te gaan. Binnen mijn functie hoop ik zoveel mogelijk nieuwe klanten te helpen met de innovatieve credit management oplossingen die CreditDevice te bieden heeft. Met mijn achtergrond binnen deze markt in combinatie met waar CreditDevice voor staat, heb ik er alle vertrouwen in dat ik mij de hier tot een ware credit management specialist kan ontwikkelen”.

Hans-Peter Vloemans, Commercieel Directeur bij CreditDevice: “Wij zijn erg blij met de komst van Maurits. Met ruim 5 jaar ervaring binnen de Credit Management branche is Maurits de perfecte toevoeging aan ons salesteam.

Bron: Creditexpo.nl