Moedermaatschappij Inkasso Unie realiseert verdere groei

Mediq Apotheken en Credit Yard hebben een contract getekend voor het verzorgen van de facturatie aan de patiënten van Mediq Apotheken. Credit Yard, de moedermaatschappij van Inkasso Unie, is één van de grootste Credit Management partijen in Nederland en heeft een vooraanstaande positie in de zorg op het gebied van facturatie en incasso. Het contract heeft een looptijd van drie jaar en omvat diensten inzake  facturatie, debiteurenbeheer en incasso. Met deze overeenkomst neemt Credit Yard een deel van het debiteurenproces over van Mediq Apotheken.

Na een offertetraject, waaraan werd deelgenomen door diverse aanbieders in Nederland, viel de keuze op Credit Yard als partner. Credit Yard heeft Mediq Apotheken een oplossing geboden die de  facturatie- en incassotaken bij de individuele apotheken wegneemt, zodat zij zich kunnen richten op het bedienen van hun klanten.

Jacco van den Berg, commercieel directeur bij Credit Yard (rechts op de foto) “We zijn trots op deze opdracht. Credit Yard verstevigt hiermee haar positie als marktleider in de zorgsector. Deze opdracht ondersteunt onze ambitie om verdere groei te realiseren als aanbieder op het gebied van facturatie en incasso. Wij zien de keuze van Mediq Apotheken als bevestiging van de koers die de afgelopen jaren is ingezet.”

Willem-Jan Dekkers, accountmanager bij Credit Yard: “Onze keuze om branchegericht te werken stelde ons bij Mediq Apotheken in staat om een op maat gesneden voorstel uit te brengen. Vanuit de vele contacten met apotheken kennen wij de specifieke problematiek. ”

Bron: www.creditexpo.nl