NDA Incasso heeft vorige week een samenwerkingsovereenkomst getekend met Reminder Online, een webbased softwaretool die correspondentie met debiteuren geautomatiseerd verwerkt.

NDA Incasso, een landelijk acterend incassonetwerk, is daarmee voor de B2C-klanten van Reminder Online hét sluitstuk voor de inning van onbetaalde facturen.

Maurice Corver van Reminder Online: ‘Door de samenwerking met NDA Incasso kunnen wij onze klanten een sterke incassopartner voor de B2C-portefeuille bieden. Door de nieuwe wet- en regelgeving rondom het aanmanen van consumenten heeft Reminder Online samen met NDA Incasso een speciale B2C-route ontwikkeld. Deze route bewaakt alle verplichtingen die de ‘Wet Incassokosten’ (WIK) oplegt aan de schuldeiser, zonder dat aanpassingen nodig zijn in de eigen software. Een hele investering minder voor bedrijven. Aansluitend kan nu, geheel geautomatiseerd, ook de incasso-overdracht worden verzorgd.’

Ook Connie Maathuis van NDA Incasso is enthousiast over de samenwerking. ‘Reminder Online is een perfecte oplossing voor organisaties die veel zaken doen met consumenten. Het voorkomt dat deze bedrijven de hoge investeringen moeten doen om hun systemen ‘WIK-proof’ te maken. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijke tool die kostentechnisch gezien aantrekkelijk is. Door de geautomatiseerde aansluiting met ons kantoor worden de incasso’s na een correct voortraject aangeleverd en gaat er geen kostbare tijd verloren. Juist in deze economisch bijzondere tijden van groot belang!’

Voor B2B-incasso heeft Reminder Online begin 2012 ook een overeenkomst gesloten met Atradius Collections. Door overeenkomsten te sluiten met zowel Atradius Collections als NDA Incasso is Reminder Online in staat alle typen klanten te bedienen. Het zijn twee gerenommeerde partijen met elk hun eigen specialisme die erg positief staan ten opzichte van de samenwerking.

Bron: www.creditexpo.nl