Next Level Academy en PLUC!, beiden aanbieders van kwalitatieve en hooggewaardeerde trainingen voor Finance Professionals, gaan actief samenwerken. Door deze samenwerking is het aanbod van Next Level Academy gemakkelijker toegankelijk voor klanten van PLUC! en vice versa. Eind 2018 werden de eerste stappen tot samenwerking gezet. Vanuit de positieve ervaring die daarmee werd opgedaan is de verdere samenwerking een logische volgende stap.

“PLUC! had nog geen uitgebreid aanbod op de meer ‘hardcore’ finance onderwerpen”, licht Jan Heinen, oprichter en directeur PLUC!, de samenwerking toe. “Het aanbod van PLUC! is vanuit de missie primair gericht op de soft skills van de Finance Professional en de impact van digital op het vakgebied. Omdat we in de praktijk vaak de vraag krijgen of we ook hardere finance onderwerpen aanbieden, zijn we op zoek gegaan naar een samenwerking met een partij die past bij onze visie op kwaliteit. Dat is Next Level Academy geworden. Door de samenwerking hebben wij kwalitatief goede trainingen en workshops en een netwerk van topsprekers toegevoegd aan ons aanbod.”

Ook Serge van Groningen, directeur van Next Level Academy, is blij met de samenwerking. “Wij verzorgen sinds 2005 trainingen en cursussen voor finance en credit professionals over onderwerpen als financiële analyse, treasury & cash management en management accounting. In ons aanbod misten we soft skills die PLUC! wel heeft. De samenwerking met PLUC! geeft onze deelnemers toegang tot het aanbod van één van de hoogst gewaardeerde opleiders voor Finance Professionals in Nederland. Deze samenwerking levert een uitstekende kans om gezamenlijk een betere propositie aan onze klanten te bieden. Bovendien is PLUC! een door de NBA geaccrediteerde instelling. Deze accreditatie geldt ook voor ons gezamenlijke aanbod.

Eén van de eerste nieuwe trainingen die is ontstaan door de samenwerking is “Fraude en de Accountant in Business” wat dit jaar een verplicht onderwerp is voor de accountant in business. Deze training is inmiddels geaccrediteerd door de NBA en is een perfecte symbiose tussen de inbreng van PLUC! en Next Level Academy. “De door ons ontwikkelde training voldoet aan het curriculum van de NBA maar volgt toch een unieke, en meer uitgebreide, aanpak dan voorgeschreven in dat curriculum. Hierdoor bieden we een training die uniek is in de markt”.

 Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joyce Lafeber-Dollée, Event manager PLUC!, joyce@pluc.nl of tel. 06-15429175.