Het nieuwe televisieprogramma “Z-Credit Management”, een samenwerking van Credit Expo België en Kanaal Z, gaat op dinsdag 4 april 2023 met de eerste uitzending van start op de Belgische business tv-zender Kanaal Z. In 6 afleveringen zullen de 278.990 kijkers geïnformeerd en geïnspireerd worden over de verschillende ‘order-to-cash’ services en oplossingen.

Als aanvulling op het event is het tv-programma een extra communicatieplatform om credit management bekender te maken bij de Vlaamse KMO’s.

In elke aflevering wordt één partner van Credit Expo aan het woord gelaten die toelichting geeft bij hun product of dienst, in lijn met het thema van de uitzending.

De 6 deelnemende bedrijven zijn: Intrum, Twikey, AU Group, La-on, Deloitte en Trends Business Information.

“Z-Credit Management” is een uitzending van het type ‘Z-Wijzer’ (‘de weg wijzen in de materie of beter te duiden om er wijzer van te worden’). Elke aflevering zal worden ingeleid en begeleid door Z-Journalist Björn Crul en experten van het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement vzw), partner van Credit Expo.

De totale duurtijd per uitzending bedraagt ongeveer 5 minuten. Eerst wordt het onderwerp door een expert geïntroduceerd (1 min.), nadien komt de partner 3 minuten aan het woord en in beeld via één of meerdere informatieve duidingsgesprekken.

Uitzendschema: dinsdag 04/04, donderdag 06/04, dinsdag 11/04, donderdag 13/04, dinsdag 18/04, donderdag 20/04. De uitzendlus start telkens om 20.00 uur, met +/- 20 herhalingen.

Bron: Creditexpo.be