Mail to Pay heeft een nieuwe ceo. Kees Neven heeft op 1 november het stokje overgenomen van Rody Heijstek. Heijstek blijft bij het bedrijf dat hij mede heeft opgericht, maar gaat een andere rol vervullen. “Ik blijf gewoon meebouwen aan Mail to Pay.”

Neven was vijftien jaar geleden medeoprichter van Enable U, dat integratieoplossingen biedt voor het koppelen van data en applicaties. Via deze koppelingen kunnen organisaties snel en veilig informatie uitwisselen waardoor bedrijfsprocessen soepeler verlopen. Met meer dan driehonderd opdrachtgevers is Enable U een grote speler in deze markt. “Eind vorig jaar heb ik mijn aandeel in het bedrijf verkocht”, vertelt Neven. “Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijn kennis en ervaring kan benutten, kwam ik in contact met Mail to Pay. Ik was onder de indruk van hun toonaangevende rol in de creditmanagementwereld en de manier waarop zij hun innovaties inzetten. Daarmee helpen zij niet alleen organisaties om sneller, efficiënter en met minder kosten te incasseren, maar ook om problematische schulden bij debiteuren te voorkomen. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met het Mail to Pay-team dit bedrijf verder te laten groeien.”

Frisse blik

De komst van Neven betekent niet dat Heijstek uit beeld verdwijnt. Integendeel. “De belangrijkste reden dat ik mijn rol als ceo overdraag, is dat ik een betere werk-privébalans wil”, legt Heijstek uit. “Daarnaast denk ik dat het na tien jaar goed is om ruimte te maken voor iemand die weer met een frisse blik naar ons bedrijf kijkt. Mail to Pay heeft nu een bepaalde omvang bereikt. Met Kees Neven halen we een ceo aan boord die ervaring heeft met het verder laten groeien van een bedrijf.” De komende tijd helpt Heijstek Neven om het bedrijf goed te leren kennen. “Daarna ga ik binnen de organisatie met eigen projecten op het gebied van sales aan de slag. Ik blijf dus gewoon meebouwen aan Mail to Pay!”

Bron: Creditexpo.nl