Atradius Collections heeft een nieuwe editie van het  Internationale Incassohandboek gepubliceerd. Het Internationale Incassohandboek omvat alle facetten van de incassoprocedure: van minnelijke schikkingen tot gerechtelijke procedures en van alle landspecifieke, procesrechtelijke en financiële regelgeving.

Het Internationale Incassohandboek dat vorig jaar is gelanceerd, is uitgegroeid tot een populair naslagwerk. Met de nieuwe uitgave breidt Atradius het geografische bereik van het handboek uit door informatie over 5 nieuwe landen: Ierland, Oostenrijk, Griekenland, Turkije en Tunesië. Ook biedt de nieuwe editie updates voor de 20 landen die bij de lancering reeds waren opgenomen.

"We zijn blij dat niet alleen onze eigen klanten, maar ook het bredere publiek het handboek gebruikt als een gangbaar referentiehulpmiddel", aldus Rudi de Greve, Director Global Operations van Atradius Collections."

"Naast feiten, wetten en regelgeving willen we ook culturele en zakelijke inzichten bieden in de incassopraktijken van het land en bedrijven helpen om de juiste aanpak voor hun incasso te kiezen in de landen waar ze actief zijn. Wist u bijvoorbeeld dat het gebruikelijk is dat een debiteur in Tunesië een advocaat inhuurt om het incassoproces te vertragen?"

U kunt het Internationale Incassohandboek via deze link downloaden.

Bron: Atradius.nl