De Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (Novak) en Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders hebben op 30 januari jl. een mantelovereenkomst getekend.

Beide partijen zijn overeengekomen dat Bosveld speciaal voordeel biedt aan de leden van Novak op het gebied van incasso en overige creditmanagementdiensten.

“Novak-leden kunnen incasso’s uitbesteden aan een deskundige en betrouwbare partner”, aldus Novak-directeur Guus Ham. “Door deze samenwerking kunnen zij daarnaast profiteren van hoog oplopende kortingen.”

Commercieel Directeur Pim van Eijkeren van Bosveld is zeer content met de samenwerking: “Novak heeft haar leden hoog in het vaandel. Wij zijn er dan ook trots op dat Novak in Bosveld een business partner ziet die haar dienstverlening richting de leden versterkt. Wij gaan er voor zorgen dat alles voor de leden goed geregeld is.”

Bosveld is een incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie die zich richt op strategische samenwerking op het gebied van cashmanagement. Bosveld zet in op behoud van de klantrelatie, geeft doorlopend inzicht in scores en scoreverloop en is gericht op het voortdurend behalen van het optimale resultaat.

Stichting Novak is dé belangenbehartiger voor mkb-accountantskantoren (AA/RA) in Nederland. Daarnaast beoogt Novak medewerkers van kantoren zo effectief en efficiënt mogelijk te laten functioneren in hun werkomgeving, onder meer door het behalen van schaalvoordelen op het gebied van kennis, kunde en inkoop.

Bron: www.creditexpo.nl