Onguard, het FinTech-bedrijf dat zich toelegt op het order to cash proces, heeft per 1 januari haar management team uitgebreid. Wolter Kreun (33) is als Manager Professional Services aangesteld om het management team te versterken. Ook Martin de Heus (35), VP Sales, is nieuw binnen het team. Laatstgenoemde volgt oud Sales Director John Scholte op. Met deze benoemingen wil Onguard zowel de nationale als internationale groei van het bedrijf verder stimuleren.

Wolter Kreun en Martin de Heus zijn beide op 1 april 2011 gestart bij Onguard. Na bijna zeven jaar in dienst te zijn, maken ze samen de stap naar het MT. Volgens Kreun is dit een stap die past bij de ambitie van Onguard: “De afdeling Professional Services houdt zich bezig met het implementatieproces van de software, zowel nationaal als internationaal. Onze consultants komen dagelijks bij onze klanten over de vloer en ervaren hoe de klanten de software gebruiken. Deze kennis vinden wij binnen het MT relevant, omdat we hiermee nog beter in staat zijn om onze strategie en bedrijfsvoering bij te laten dragen aan het succes van onze klanten.”

De Heus is eindverantwoordelijk voor het gehele saleskanaal en nam kort geleden het stokje over van Scholte in het management team. “Ik ben erg trots op het feit dat ik deze stap heb mogen zetten en vind het belangrijk om met mijn team een bijdrage te leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen van Onguard”, vertelt De Heus. “We willen onze bestaande klanten breder gebruik laten maken van onze software en ze onboarden op ons platform.” Onguard automatiseert de order to cash keten met eigen software, maar ook met software van partners. De Heus ziet het daarnaast als een uitdaging om nieuwe klanten kennis te laten maken met dit platform: “De focus van mijn team ligt naast de bestaande klanten, ook op potentiële klanten. Onze missie is om ervoor te zorgen dat ze in Onguard de oplossing vinden die zij nodig hebben om succesvol te zijn.”

Ook Bert van der Zwan, CEO bij Onguard, is blij met de toevoeging van Kreun en De Heus aan het management team: “Beide heren hebben zich de afgelopen jaren al bewezen. Onguard is klaar om zowel nationaal als internationaal te groeien. Dankzij de uitbreiding van het MT met Kreun en De Heus, weet ik zeker dat we onze ambities waar kunnen maken.”

Wolter Kreun

 

 

Martin de Heus

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Onguard