De OnGuard Group of Companies heeft aangekondigd dat Judith Verloop MBA, per 1 januari 2013 de rol van CEO van de groep overneemt.

David Taylor, CEO in de laatste 20 jaar, treedt terug om zich voor OnGuard op business development in de Asia Pacific (APAC) regio te concentreren en om andere belangen na te streven. “Ik heb besloten om afstand te doen van mijn functie als CEO om meer tijd te kunnen besteden aan mijn andere interesses”, zegt Dave. “Ik beschouw het als een eer en een groot genoegen dat ik OnGuard de afgelopen twintig jaar heb opgebouwd en bestuurd. Ik heb in deze tijd het voorrecht gehad om met veel getalenteerde mensen te werken. Ik kijk ernaar uit om Judith te adviseren en de OnGuard APAC regio, waar ik de komende jaren een groot deel van mijn tijd ga doorbrengen, in de toekomst verder te ontginnen en ontwikkelen. ”

“Het bedrijf heeft grote waardering voor Dave’s jaren van leiderschap en toewijding aan OnGuard”, zegt Judith, “Ik kijk ernaar uit om zijn goede bedrijfsvoering voort te zetten en de internationale groei en het succes van OnGuard in de toekomst te bevorderen.”

David is opgeleid in het Verenigd Koninkrijk en verhuisde in de jaren 70 naar Nederland om een carrière in de opkomende IT-industrie na te streven. Na de bekleding van verschillende leidinggevende posities bij toonaangevende Nederlandse en Britse software-en dienstenleveranciers, richtte hij in 1992 OnGuard op. Met zijn achtergrond in software ontwikkeling, heeft hij OnGuard weten te positioneren als een toonaangevende leverancier van standaard software producten in niche-markten. Eind jaren 90 reorganiseerde hij het bedrijf opnieuw om zich uitsluitend te concentreren op standaard credit management oplossingen met een internationale focus. David werkte zeer toegewijd aan zijn ambitie om OnGuard te vestigen als een toonaangevende speler in de internationale credit, collections en complaints management markt.

Na 16 jaar van toewijding aan OnGuard heeft Judith de functie van CEO aangenomen, die voorheen in handen was van oprichter David Taylor. Voor haar carrière bij OnGuard, heeft Judith verschillende functies in verkoop en consultancy gehad bij onder andere Inter Access en Exact software. Tijdens haar loopbaan bij OnGuard, heeft Judith ervaring opgedaan in tal van organisatorische rollen en verantwoordelijkheden. Van Operationele en Software Development manager tot Sales director van OnGuard UK en CEO van een van de dochterondernemingen in de OnGuard Group of Companies. Judith heeft haar praktische ervaring aangevuld met een MBA in 2010.

Bron: OnGuard