Judith Verloop en Edwin Merk, directieleden van OnGuard, specialist in credit, collections en complaints management software, hebben met gepaste trots een UK Investment Award 2012 in ontvangst genomen van de Britse minister van Trade & Investment Lord Stephen Green en de Britse ambassadeur van Nederland Paul Arkwright.

De UK Investment Awards geven erkenning aan het succes van Nederlandse bedrijven die in het afgelopen jaar geïnvesteerd hebben of hun bedrijfsvoering hebben uitgebreid naar Engeland. Op dinsdag 16 oktober werd voor de tweede keer het jaarlijkse Investment Awards Diner georganiseerd door de Britse overheid en UK Trade & Investment, om de goede prestaties en het succes van Nederlands bedrijven die opereren in Engeland te benadrukken.

UK Trade & Investment was onder de indruk van de visie van OnGuard en de missie een internationaal erkend marktleider te worden in het aanbod van een full-service oplossing op het gebied van credit management. Daarnaast viel het enthousiasme dat OnGuard in dit gehele proces toont op. Het ontvangen van de award sluit aan bij de successen die OnGuard tot nu toe heeft behaald en werkt als een stimulans om verder te blijven investeren, zodat OnGuard de omslag kan maken van een software bedrijf naar een internationale leverancier van credit management bedrijfsoplossingen en -diensten.

Naast OnGuard, hebben de volgende andere bedrijven ook een onderscheiding ontvangen voor hun prestaties van UK Trade & Investment: Abellio, Akzo Nobel, Equens, Fit For Free, Heerema Fabrication Group, Heineken, Imtech, Interxion, Mister Clipping, Ossatec, Philips, Software Improvement Group en Van Werven.

UK Trade & Investment is onderdeel van de overheid dat Engelse bedrijven helpt succesvol te zijn in de wereldwijde economie. Daarnaast ondersteunen ze bedrijven buiten Engeland die willen investeren in de Engelse economie, die bestempeld wordt als de beste plek in Europa om internationaal zaken te doen.

UK Trade & Investment biedt expertise en contacten via hun uitgebreide netwerk van specialisten in Engeland, in Britse Ambassades en andere diplomatieke kantoren over de hele wereld. Voor bedrijven bieden ze de middelen die ze nodig hebben om te kunnen concurreren op wereldwijde schaal.

Bron: www.creditexpo.nl