Op 18 juni start OnGuard met een nieuw initiatief, OnGuard Academy. Een nieuw label dat staat voor het delen van kennis, inspiratie en netwerken binnen credit management.

Met onze duidelijke visie voor de komende jaren en de inzet voor de ontwikkeling van credit management is de OnGuard Academy dé plek om je horizon te verbreden en je credit management skills te verbeteren. OnGuard Academy biedt gedurende het hele jaar events en webinars, hierdoor is er voor ieder wat wils. Voor de online webinars kun je zelfs achter je eigen bureau blijven zitten.

Van harte welkom

Credit management professionals zijn van harte uitgenodigd voor de eerste OnGuard Academy bijeenkomst op het OnGuard kasteel te Nederhorst den Berg op donderdag 18 juni om 15.00 uur. De bijeenkomst heeft als thema klachten en communicatie en biedt een mix van inspiratie en praktische tips.

Inspiratie: Communicatie is key

Meri Leenen, onafhankelijk adviseur en eigenaar van Leenen Credit Management, stelt tijdens deze eerste bijeenkomst de waarde van proactief communiceren in credit management centraal.

“Meri is een leergierige, oprechte en spontane persoonlijkheid met 13 jaar ervaring en passie voor Credit Management. Zij is gespecialiseerd in het optimaliseren van de totale credit management strategie, van klantacceptatie tot aan betaling of incassering.”

Tips & tricks: Klachten? Kansen!

Ingeborg Vogelzang, product specialist OnGuard, laat tijdens haar presentatie tips & tricks zien rondom klachten en hoe OnGuard software hiervoor toegepast kan worden.  Rond 17.30 uur sluiten we af met een informele borrel.

Klik hier voor meer informatie of om direct aan te melden

Bron: www.creditexpo.nl