OnGuard Nederland BV en AcceptEmail BV hebben een strategische partnerovereenkomst gesloten. De samenwerking uit zich onder meer in het ondersteunen van een generieke koppeling tussen de credit management software van OnGuard en de e-Billing & e-Dunning oplossing van AcceptEmail. Hiermee kunnen klanten vanaf 2011 nog efficiënter en gebruiksvriendelijker betalen, herinneren en aanmanen.
Innovaties in credit management en aanmaningen
Digitale betaalmethoden zoals iDEAL worden al veel toegepast in Credit Management.
Gek genoeg gebruiken veel organisaties nog standaard aanmaanmethoden zoals het versturen van herinneringen en aanmaningen via de post. AcceptEmail is een nieuwe manier van rekeningen inclusief betaalverzoeken versturen via e-mail. Het combineert het veelgebruikte kanaal e-mail met de snelheid en het gebruiksgemak van internet betalen. Door de koppeling met OnGuard Credit Management software, kunnen in elk gewenst stadium van het invoice-to-cash proces vanuit OnGuard AcceptEmails aangemaakt en verzonden worden.

Edwin Merk, Commercieel Directeur van OnGuard: ‘OnGuard is zeer betrokken bij de verdere ontwikkeling van de credit management markt. Vanuit onze rol als marktleider stimuleren wij verdere innovatie in credit management en werken wij graag samen met partijen die met vernieuwende oplossingen komen. AcceptEmail is zo'n partij. Door onze samenwerking kunnen onze klanten hun aanmaanbeleid nog efficiënter en klantvriendelijker inzetten en dit zal positief bijdragen aan het uitstaand debiteurensaldo'.

Peter Kwakernaak, CEO AcceptEmail: ‘Wij zijn vereerd en enthousiast over de integratie en samenwerking met OnGuard, al jaren een begrip in credit management. Het economisch tij en de huidige tijd vragen van bedrijven om een afgewogen inzet van kanalen om hun collectie te optimaliseren, maar hun klanten te behouden. E-mail heeft daar zeer zeker een rol in. De integratie met OnGuard is tevens een versteviging van onze positie als marktstandaard voor factureren, herinneren én betalen via e-mail.

Bron: creditexpo.nl