Schouders Eronder organiseert op 8 en 9 februari samen met gemeenten online sessies over het inrichten van de dienstverlening aan ondernemers met (dreigende) problematische schulden. Op 8 februari gaan we in gesprek met wethouders en directeuren. Op 9 februari zijn er 3 verschillende online sessies met de gemeenten Tilburg, Zwolle en de Drechtsteden-gemeenten.

in gesprek met wethouders en directeuren over dienstverlening aan ondernemers met schulden. Niets doen is geen optie, een online bijeenkomst die je niet mag missen.

Drie online sessies van 45 minuten. Hoe zorg je voor een dienstverlening die effectief is, met wie werk je samen en hoe bereik je de groep ondernemers? Regel je de dienstverlening zelf of koop je de expertise in? Gemeenten Tilburg, Zwolle en de Drechtsteden-gemeenten laten zien hoe zij dit hebben aangepakt, welke afwegingen en keuzes ze hebben gemaakt. Ze delen hun ervaringen en geven handvatten mee.

Voor wie?

Een effectieve dienstverlening inrichten voor ondernemers met schulden vraagt om inspanning van bestuur, management en uitvoering. Deze sessies zijn dan ook voor alle drie de groepen interessant.

Meer over het thema Ondernemers en schulden

Ondernemers en schulden is een belangrijk thema waarover Schouders Eronder al sinds begin 2020 activiteiten en kennissessies organiseert. Onlangs publiceerden we de Werkwijzer Ondernemers met schulden met informatie en tips om aan de slag te gaan met het inrichten van de dienstverlening aan ondernemers, of om de dienstverlening verder te verbeteren.

Bron: Schouderseronder