Wie eens iets anders wil zien dan het journaal, kan vanaf 11 november terecht bij RTL 7. Die zender zendt vanaf die dag het Amerikaanse Operation Repo: Payback Time uit, over een team dat niet afbetaalde spullen (op hardhandige wijze) terughaalt van wanbetalers.
In Amerika hebben veel wanbetalers een groot probleem sinds de komst van de repo-teams. 'Repo' staat hier voor 'repossesion', beslaglegging.  De teams houden zich bezig met het in beslag nemen van niet-afbetaalde goederen om deze bij de rechtmatige eigenaar terug te bezorgen.

Wanbetalen is inleveren
Wat de wanbetalers ook proberen; er is géén weg terug. De inbeslagnemingen lopen erg uiteen, van een auto tot een boot, van sportwagen tot vliegtuig. Altijd geld: wie niet betaalt, mag inleveren… en de camera is er onverbiddelijk bij.

Operation Repo: Payback Team volgt één specifiek team van supergetrainde profs. In de eerste aflevering gaat het team naar een paintball-terrein om daar een Mitsubishi Lancer in beslag te nemen, raakt een zeer arrogante schuldenaar zijn Lexus RX kwijt en kan een groep gangsters hun Toyota gedag zeggen.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: www.rtl.nl