Outstanding24, de leverancier van debiteurenbeheer software voor het MKB, en creditmanagement bureau BVCM gaan nauw samenwerken. Per vandaag zal BVCM verantwoordelijk zijn voor de begeleiding en uitvoering van incassowerkzaamheden voor de klanten van Outstanding24. Dat betekent dat de klanten van de klant van Outstanding24 vanaf nu in de incassofase betalingsherinneringen vanuit BVCM zullen ontvangen. Ook bij vragen kunnen zij bij BVCM terecht. Daarnaast zal BVCM de bereiding van de gerechtelijke deurwaarderszaken gaan waarnemen voor klanten van Outstanding24.

“Met deze samenwerking maken wij de volgende stap in onze groei. Door de uitvoerende werkzaamheden bij een gerenommeerde partner als BVCM neer te leggen, kunnen we een uitstekende dienstverlening aan onze klanten bieden en voor onszelf ruimte creëren om andere zaken meer aandacht te geven”, aldus Anton Maas, Sales Directeur bij Outstanding24.

Carel Alberts, Commercieel Directeur BVCM: “Wij kijken er naar uit om er samen met Outstanding24 voor te zorgen dat de facturen van de klanten nog sneller betaald gaan worden, op een manier die de klantrelatie niet schaadt. Onze operatie is hier helemaal op ingericht. Uiteraard doen we dat in nauwe samenspraak met Outstanding24 en haar klanten.”

Bron: Credit Expo