OnGuard gebruikers kunnen vanaf heden maatwerk rapporten bij Cwize aanvragen, daartoe tekenden op vrijdag 7 september Martijn Groot van Cwize en David Taylor van OnGuard een overeenkomst.

OnGuard is leverancier van OnGuard standaard software die haar klanten in staat stelt een effectief credit management te voeren. De Credit, Collections en Complaints management software helpt organisaties de kosten van Werkkapitaal te verlagen en tegelijkertijd Customer Intimacy maximaal uit te bouwen. Klanten van OnGuard hebben soms behoefte aan specifieke maatwerk rapportages gebaseerd zijn op de OnGuard gegevens. Nu OnGuard het genereren van dergelijke rapportages niet (meer) tot haar core dienstverlening rekent is de wens ontstaan samen te werken met een partij die in dergelijke rapportages gespecialiseerd is.

De ervaring van Cwize in het maken van dit soort specifieke rapportages op het gebied van credit management maakt hen tot een uitstekende partij voor OnGuard gebruikers. Cwize is specialist in rapportage oplossingen, koppelingen tussen partijen en het ontsluiten van data uit databases. Daarnaast is Cwize gefocust op de branche van credit- en collections management waardoor zij de OnGuard gebruikers goed kunnen ondersteunen.

Door deze overeenkomst met Cwize biedt OnGuard haar gebruikers een goede partij bij wie zij indien gewenst maatwerk rapporten op OnGuard gegevens kunnen laten maken.

OnGuard is Platinum Partner van de 8e Credit Expo op woensdag 14 november 2012 in het Nieuwegein Business Center. U vindt OnGuard op standnummer NB.14

Bron: www.creditexpo.nl