Op donderdag 28 oktober is de Credit Expo in het Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch. Het thema dit jaar is Skills for the digital age. Een thema dat meer dan ooit actueel is. Digitalisatie draagt immers bij aan efficiency en gebruikersgemak. Daardoor zijn we in staat om klanten beter te bedienen. Echter, creditmanagement blijft mensenwerk. Dus hoe blijf je dan persoonlijk in een wereld die steeds verder digitaliseert? Op basis van zijn persoonlijke ervaringen legt Jörgen Raymann uit waarom een persoonsgerichte aanpak werkt. Natuurlijk mag hier de nodige humor niet ontbreken!

Voor bezoekers en klantrelaties

Jörgen Raymann is Nederlands-Surinaams cabaretier/ stand-up comedian, acteur, zanger en presentator. Hij neemt ons mee in zijn persoonlijke ervaringen met creditmanagement. In een duo rol met een van onze deurwaarders krijg je een real-life kijk in de wereld van een deurwaarder. Het maakt duidelijk dat digital skills belangrijk zijn, maar vooral de vertaalslag naar een persoonlijke benadering! Met een aantal showcases laten we zien wat persoonsgericht incasseren inhoudt. Hoe gaan wij hier in de praktijk mee om? En hoe kun je mensen nu ècht helpen. We laten in een rollenspel zien hoe belangrijk de rol van een deurwaarder is en hoe anders deze is geworden en dat het veel meer betekend dan puur geld innen. Incasso kantoren en de deurwaarder nemen een steeds prominentere rol in het maatschappelijke speelveld bij het voorkomen van problematische schulden. Op deze manier profiteert zowel het individu als de maatschappij.

De Keynote van Jörgen Raymann is te zien tussen 10.30 en 11.15 uur in zaal DEXTER28. Wilt u er ook bijzijn? Schrijf u dan in als bezoeker voor Credit Expo via deze link en zorg dat u op tijd bij de zaal aanwezig bent. Er geldt vol=vol.