Platform ELFA heeft zich opnieuw uitgebreid met nieuwe deelnemers.

De nieuwste leden zijn Dimensys DX en Liaison Technologies uit Amsterdam. Dimensys DX kan faciliteren bij het verspreiden van informatie en bij het in contact brengen met partners en klanten. Liaison Technologies is een wereldwijde speler op het gebied van data integration, data security en data management. Met deze leden breidt het deelnemersbestand van Platform E-factureren (samenwerkingsverband rondom e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking) zich uit tot bijna 50 organisaties.

Over Dimensys DX en Connexiom
Connexiom is een product van de familie Chagnons. Dimensys is in Nederland de exclusieve distributeur.De filosofie van de Chagnons bij hun Conexiom product: hoe simpel kan connectivity zijn. Daardoor moet het mogelijk zijn om gegevensuitwisseling in minder dan één week dag UUR te implementeren.

De leverancier die een gestructureerd document naar de ontvanger wil sturen kan dit doen op drie manieren. De eerste manier is dat de leverancier het document e-mailt naar het adres van de ontvanger. De ontvanger stuurt het document door naar het email-adres van Connexiom, waarna hij het document als XML/pdf terug ontvangt.

De tweede manier is dat de leverancier zelf het document rechtstreeks naar het email-adres van Connexiom stuurt, waarna de ontvanger het document als xml/pdf toegestuurd krijgt. De derde manier is dat de leverancier het document verstuurt met de verkregen printerdriver van de ontvanger en de ontvanger de xml/pdf afgeleverd krijgt.

Over Liaison Technologies
Liaison Technologies is een wereldwijde speler op het gebied van data integration, data security en data management. Liaison Technologies levert unieke en hoogwaardige oplossingen ten behoeve van het veilig integreren, transformeren en managen van complexe business informatie on-premise of in de cloud.

Het dienstenportfolio van Liaison Technologies bestaat uit business-to-business en enterprise application integration project outsourcing, cloud-based master data management (MDM), data harmonization, data security, service oriented architecture-based B2B integration network en managed services.

Over Platform E-factureren
Platform E-factureren heeft als missie om de penetratiegraad van e-factureren in Nederland te vergroten om zo iedereen versneld te laten profiteren van de grote financiële en praktische voordelen van elektronisch factureren.

Platform E-factureren bestaat uit meer dan 50 deelnemende organisaties en bedrijven uit binnen- en buitenland. Onder haar deelnemers bevinden zich Billing Service Providers, Credit Managementorganisaties, eindgebruikers en adviseurs. De website van Platform E-factureren biedt veel achtergronden en nieuws over de onderwerpen. Daarnaast werkt het samen met tal van partners om het gebruik en de adoptie van e-factureren te versnellen.

 

Bron: Platform ELFA