Op donderdag 5 november aanstaande vindt de zestiende editie van Credit Expo plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Nederlands grootste event voor de Credit Management sector staat deze editie in het teken van het thema “Skills for the digital age” oftewel welke vaardigheden moet je als professional in Credit (Risk) Management hebben om “Digital Ready” te zijn.

Welke digitale vaardigheden dien je als Credit Manager te beheersen? Hoe stel je een toekomstbestendig Credit Management team samen? Welke functies en eigenschappen komen daarin terug? Van welke nieuwe technologieën moet je als Credit Manager echt verstand hebben? Tijdens diverse kennissessies op Credit Expo 2020 komen deze en andere vragen op het snijvlak van digitalisering, human resources en Credit (Risk) Management aan bod.

Doelgroep en promotie

Credit Expo richt haar marketingcampagnes primair op financieel directeuren, financieel managers, controllers en credit managers, werkzaam bij de top 5000 van in Nederland gevestigde organisaties met minimaal 50 miljoen euro omzet en minstens 100 werknemers. Om deze doelgroep te bereiken is recent geïnvesteerd in een database bestaande uit 20 duizend contactpersonen die actief zijn in deze functies. Daarnaast speelt de wekelijkse nieuwsbrief (6500 subscribers) een prominente rol in de bezoekerswerving en de promotie van de deelnemende partners. Interesse in deelname?

Reserveer alvast standruimte

Credit Expo biedt uniforme stands in de afmetingen 18m2, 9m2 en 6m2. De stands worden turnkey geleverd en zijn voorzien van meubilair, verlichting en elektriciteit. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor extra exposure, bijvoorbeeld een interview in de nieuwsbrief, adverteren in de beurswijzer of het verzorgen van een presentatie. In de brochures staan alle belangrijke details beschreven.

Contentmarketing en branding

In het kader van contentmarketing en branding hebben partners van Credit Expo 2020 exclusief de gelegenheid om kosteloos 5 persberichten te plaatsen in de Credit Expo nieuwsbrief (6500 subscribers). Kijk voor meer informatie over contentmarketing op: creditexpo.nl/adverteren

Wilt u alvast standruimte reserveren? Heeft u vragen of wilt u een nadere toelichting of vrijblijvend advies? Neem dan contact op met Serge van Groningen via M: 06-29022791 of E: serge@creditexpo.nl 

Graag tot ziens op donderdag 5 november aanstaande in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Bron: Credit Expo