Op dinsdag 8 november 2022 vindt de zeventiende editie van Credit Expo plaats in congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch. Nederlands grootste event voor de Credit Management sector staat deze editie in het teken van het thema “High Performance”

Thema: High Performance

Credit Expo staat dit jaar in het teken van het thema High Performance. Het zijn uitdagende tijden voor Credit Managers. Corona heeft wereldwijd voor verstoringen in supply chains gezorgd. Daarnaast zorgt de oorlog in Oekraïne voor toenemende economische onzekerheid en stijgende prijzen. Dit resulteert in financiële onzekerheid voor brede groepen in de samenleving. Tegelijkertijd zijn er sectoren die tijdens de coronacrisis grote verliezen hebben geleden,  die dankzij steunmaatregelen overeind zijn gebleven. Nu deze maatregelen worden afgebouwd heeft de Credit Manager de uitdaging om al deze factoren te vertalen naar goed doordacht Credit Management beleid. High Performance is een managementmethode waarmee je significant betere resultaten kunt behalen door slimmer te werken. Tijdens Credit Expo gaan we op zoek naar de kenmerken van High Performance organisaties en hoe als je Credit Manager het beste uit je team en je partners kunt halen om tot High Performance te komen.

Doelgroep en marketingcampagne Credit Expo 2022

Credit Expo 2022 richt haar marketingcampagnes primair op financieel directeuren, financieel managers, controllers en credit managers, die werkzaam zijn bij de top 5000 van in Nederland gevestigde organisaties met minimaal 50 miljoen euro omzet en 100 of meer werknemers. Om deze doelgroepen direct te bereiken beschikken wij over een database van ruim 20 duizend contactpersonen die actief zijn in dit marktsegment. Daarnaast speelt de wekelijkse nieuwsbrief (6500 subscribers) een prominente rol in de bezoekerswerving en de promotie van de deelnemende partners. Bent u actief in de sector en heeft u interesse in deelname?

Reserveer nu alvast een goede standlocatie!

Credit Expo 2022 biedt partners uniforme stands in de afmetingen 18m2, 9m2 en 6m2. De stands worden turnkey geleverd en zijn voorzien van meubilair, verlichting en elektriciteit. Desgewenst kan de stand geheel worden aangepast in uw eigen huisstijl. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor extra exposure, bijvoorbeeld een exclusief interview in de nieuwsbrief, adverteren in de beurswijzer of het verzorgen van een presentatie. In de brochures staan alle belangrijke details beschreven.

Contentmarketing 

In het kader van contentmarketing en branding hebben partners van Credit Expo 2022 exclusief de gelegenheid om kosteloos 2 persberichten te plaatsen in de Credit Expo nieuwsbrief (6500 subscribers). Kijk voor meer informatie over contentmarketing op: creditexpo.nl/adverteren

Wilt u alvast standruimte reserveren? Heeft u vragen of wilt u een nadere toelichting of vrijblijvend advies? Neem dan contact op met:


Marcel Wiedenbrugge, Sales & Content Manager, T: +31(0)6-4590 2601

Graag tot ziens op dinsdag 8 november 2022 in congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch!