Op donderdag 7 november 2024 vindt de negentiende editie van Credit Expo plaats in congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch. Nederlands grootste event voor de Credit Management sector heeft dit jaar als thema “Artificial Intelligence”.

Thema: Artificial Intelligence

Dit jaar staat het thema Artificial Intelligence (AI) centraal. We kijken naar de impact van AI op credit management, maar ook naar de impact op aanverwante gebieden zoals juridische aspecten, human resources en automatisering. AI heeft de potentie om de wijze waarop credit management in organisaties wordt toegepast ingrijpend te veranderen. Met behulp van AI zijn organisaties beter en veel sneller in staat om risico’s te beoordelen, besluitvorming te optimaliseren en operationele processen te perfectioneren. Maar deze baanbrekende technologie brengt ook belangrijke vragen met zich mee. Wat betekent de opkomst van AI voor de werkgelegenheid in de sector? Welke juridische uitdagingen liggen in het verschiet? Welke ethische overwegingen moeten we maken bij de inzet van AI in credit management? Tijdens Credit Expo 2024 delen experts hun inzichten over deze cruciale vraagstukken en bieden bezoekers tal van aanknopingspunten om met AI van start te gaan.

Doelgroep en marketingcampagne Credit Expo 2024

Credit Expo 2024 richt haar bezoekerswervingscampagnes primair op financieel managers, controllers en credit managers werkzaam zijn bij de top 5000 van in Nederland gevestigde organisaties met minimaal 50 miljoen euro omzet en 100 of meer werknemers. Om deze doelgroepen direct te bereiken beschikken wij over een database van ruim 20 duizend contactpersonen die actief zijn in dit marktsegment. Daarnaast speelt de wekelijkse nieuwsbrief (6500 subscribers) een prominente rol in de bezoekerswerving en de promotie van de deelnemende partners. Is uw bedrijf actief in de Nederlandse Credit Management sector? Dan is dit moment om jullie toegevoegde waarde te tonen aan de Nederlandse Credit Management Community.

Reserveer alvast standruimte 

Credit Expo 2024 biedt partners uniforme stands in de afmetingen 18m2, 9m2 en 6m2. De stands worden turnkey geleverd en zijn voorzien van meubilair, verlichting en elektriciteit. Desgewenst kan de stand geheel worden aangepast in uw eigen huisstijl. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor extra exposure, bijvoorbeeld een exclusief interview in de nieuwsbrief, adverteren in de beurswijzer of het verzorgen van een presentatie. In de brochures staan alle belangrijke details beschreven.

Contentmarketing 

In het kader van contentmarketing en branding hebben partners van Credit Expo 2024 exclusief de gelegenheid om kosteloos 2 persberichten te plaatsen in de Credit Expo nieuwsbrief (6500 subscribers). Kijk voor meer informatie over contentmarketing op: creditexpo.nl/adverteren

Wilt u alvast standruimte reserveren? Heeft u vragen of wilt u een nadere toelichting of vrijblijvend advies? Neem dan contact op met:


Marcel Wiedenbrugge, Sales & Content Director, Telefoon: +31(0)6-4590 2601

Graag tot ziens op donderdag 7 november 2024 in congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch!