Op donderdag 21 november aanstaande wordt alweer de vijfde editie van Credit Expo België georganiseerd. In de afgelopen vijf jaar is Credit Expo België uitgegroeid tot het grootste kennis en netwerkevenement voor de Credit Management sector in België.

Bent u actief in de Credit Management sector en overweegt u de stap te zetten om de Belgische markt te betreden of uw marktaandeel in België  verder uit  te breiden? Dan is dit hét moment om uw toegevoegde waarde te tonen aan circa 500 Belgische credit management professionals  op een dag!

Credit Expo België wordt dit jaar georganiseerd in de Brabanthal te Leuven. Tijdens deze feestelijke jubileumeditie wordt tevens de “IvKM Credit Management Innovation Award” voor de tweede keer uitgereikt. De Innovation Award is een initiatief partner IvKM (Instituut voor Kredietmanagement).  Ook uw bedrijf kan hieraan deelnemen!

Het centrale thema Credit Expo België 2019 is ‘Credit Management & Digitale Transformatie‘, een hot topic in de sector. Tijdens het seminar programma zal hier uitgebreid aandacht geschonken worden.

De exposantendoelgroep bestaat onder andere uit creditmanagement software, e-invoicing software, mandaat payment serviceproviders, dataleveranciers B2C en B2B, handelsinformatie, software voor big data analyses, kredietverzekeraars, factoringbedrijven, opleidingsinstituten, detacheringbureaus, deurwaarderskantoren en incassobureaus.

Interesse in deelname als exposant aan Credit Expo België? 

In de brochure die u hieronder kunt downloaden staan alle mogelijkheden beschreven om uw producten en diensten te promoten in de Belgische Credit Management sector. Tevens kunt u de beursplattegrond bekijken en zien wie er al staan ingeschreven!

Wilt u direct al standruimte reserveren om verzekerd te zijn van een goede plaats? Neem dan contact op met Bart Spiessens, Marketing & Sales Manager België via M: +32 (0)473 89 42 20, E: bart@creditexpo.be

Projectteam Credit Expo België 2019
Next Level Academy BV
Jan Vrijmanstraat 293  –  NL-1087 MN Amsterdam
T: +31 (0)20 672 1371

www.creditexpo.be