Credit Expo 2022 | Dinsdag 8 november | 1931 ‘s-Hertogenbosch
Keynote Syncasso | 11:15 – 12:00 | Galloway 

Sprekers: Prof. Dr. Lidewey van der Sluis en Dr. Ben Kuipers
Syncasso is Gold Partner van Credit Expo 2022

Op dinsdag 8 november is hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse creditmanagement sector: de Credit Expo 2022 in het Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch. Het thema van dit jaar is High Performance.

Alles uit jezelf én elkaar halen om duurzame betaaloplossingen te bieden. Dat staat centraal bij Syncasso. Voor onze keynote op de credit Expo hebben we twee sprekers gevraagd ons te inspireren met ‘high performance teams in creditmanagement’. Wie kan daar beter over vertellen dan 2 autoriteiten op het gebied van ‘Strategisch Talent Management’ en ‘Leiderschap’? We hebben het dan over Prof. Dr. Lidewey van der Sluis en Dr. Ben Kuipers.

Achtergrond sprekers: Prof. Dr. Lidewey van der Sluis, combineert haar wetenschappelijke werk met het ontwikkelen van conceptuele modellen voor de praktijk van leiderschap, werkgeverschap, arbeidsrelaties en talentmanagement. Ze schreef de bestseller ‘Talent is goed. Ambitie is beter’. Ook Dr. Ben Kuipers acteert in de praktijk én in de academische wereld. Hij richt zich op publiek leiderschap, teamwork en verandermanagement. In zijn boek ‘De kracht van high performance teams’ beschrijft hij 6 essentiële kenmerken van een high performance team.

Lidewey van der Sluis en Ben Kuipers presenteren op 8 november van 11.15 tot 12.00 uur in de zaal GALLOWAY. We kijken er naar uit, wilt u er ook bij zijn? Meld u dan hier gratis aan als bezoeker voor deze keynote sessie.

Bron: Creditexpo.nl