Op donderdag 2 november vindt Credit Expo 2017 plaats in het NBC te Nieuwegein. Credit Expo staat dit jaar in het teken van het thema ‘Credit Management in de digitaliserende economie

Bekijk hier het programma Klik hier om te registreren

Met ruim 45 exposanten, meer dan 1500 bezoekers en tientallen seminars is Credit Expo 2017 het meest toonaangevende Credit Management event in Nederland. Er staan dit jaar weer veel topsprekers op de agenda die uiteenlopende thema’s met betrekking tot credit (risk) management presenteren, waaronder Paul Bessems, CEO Weconet Blockchain Technologies, Prof. Dr. Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie Vrije Universiteit Amsterdam en Kees de Kort, BNR Nieuwsradio.

Ontmoet 45 innovatieve creditmanagement bedrijven

Op de beursvloer treft u ruim 45 innovatieve creditmanagement bedrijven, waaronder de hoofdsponsors Atradius, Bos Incasso, Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders, OnGuard/Credit Tools en Stichting Zakelijke Betalingsachterstandenregistratie. Het belooft een inspirerende dag te worden die u als Credit Manager simpelweg niet mag missen!

VVCM Credit Manager van het jaar Award 2017

Dit jaar wordt wordt tijdens de Credit Expo voor de eerste keer de VVCM Credit Manager van het jaar Award uitgereikt. De VVCM Credit Manager van het jaar Award is bedoeld om credit managers die uitzonderlijke presentaties op het vlak van credit (risk) management hebben geleverd te eren voor hun bijdrage aan de professionalisering van het vakgebied. De 5 genomineerde kandidaten presenteren hun case op de Credit Expo.

VVCM Credit Management Innovation Award 2017 

Dit jaar wordt ook de VVCM Credit Management Innovation Award weer op de Credit Expo uitgereikt. Deze award is vijf jaar geleden in het leven geroepen door de VVCM . De award is bedoeld voor organisaties die met succes een nieuw product of nieuwe dienst hebben ontwikkeld, dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management wordt toegepast.

Gratis aanmelden voor Credit Expo 2017

Bent u als financieel manager, credit (risk) manager, credit controller, debiteurenbeheerder of uit hoofde van een andere functie betrokken bij de inzet van oplossingen op het gebied van creditmanagement binnen uw organisatie? Dan kunt u Credit Expo gratis bezoeken! Het enige wat u hoeft te doen is online registreren.

Graag tot ziens op donderdag 2 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Serge van Groningen
Organisator Credit Expo 2017
T: 020-6721371
E: serge@creditexpo.nl