Op donderdag 8 november vindt Credit Expo 2018 plaats in het NBC te Nieuwegein. Credit Expo staat dit jaar in het teken van het thema ‘Credit Management en Maatschappelijke Waardecreatie.

Programma Gratis aanmelden

Met meer dan 45 exposanten, ruim 1500 bezoekers en tientallen seminars is Credit Expo het grootste Credit Management event in Nederland. Er staan dit jaar weer veel boeiende sprekers op de agenda die uiteenlopende thema’s met betrekking tot credit (risk) management zullen bespreken. Eén van de hoogtepunten is de paneldiscussie Credit Management & Maatschappelijke waardecreatie, waar Cees Jansen, voorzitter VVCM, Dick Kruiswijk, voorzitter VCMB, Connie Maathuis, directeur NVI, Marco Florijn, voorzitter NVVK, Willem Wiggelman, voorzitter NVH, Hans Groenewegen, voorzitter Deurwaardersbelangen.nu onder leiding van dagvoorzitter Sandy Nijhuis met elkaar in discussie gaan.

Ontmoet 45 innovatieve creditmanagement bedrijven

Op de beursvloer treft u ruim 45 innovatieve creditmanagement bedrijven, waaronder de hoofdsponsors Atradius, Bos Incasso, Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders en MaxCredible. Het belooft wederom een inspirerende dag te worden, die u als Credit Manager uiteraard niet mag missen!

VVCM Credit Manager van het jaar Award 2018

Dit jaar wordt wordt tijdens de Credit Expo voor de tweede keer de VVCM Credit Manager van het jaar Award uitgereikt. De VVCM Credit Manager van het jaar Award is bedoeld om credit managers die uitzonderlijke presentaties op het vlak van credit (risk) management hebben geleverd te eren voor hun bijdrage aan de professionalisering van het vakgebied. De 3 genomineerde kandidaten zullen hun case presenteren op de Credit Expo.

 

 

 

 

VVCM Credit Management Innovation Award 2018 

Dit jaar wordt ook de VVCM Credit Management Innovation Award weer op de Credit Expo uitgereikt. Deze award is zes jaar geleden in het leven geroepen door de VVCM . De Innovation Award is bedoeld voor organisaties die met succes een nieuw product of nieuwe dienst hebben ontwikkeld, dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management wordt toegepast.

 

 

 

 

Gratis aanmelden voor Credit Expo 2018

Bent u als financieel manager, credit (risk) manager, credit controller, debiteurenbeheerder of uit hoofde van een andere functie betrokken bij de inzet van oplossingen op het gebied van creditmanagement binnen uw organisatie? Dan kunt u Credit Expo kostenloos gratis bezoeken! U kunt zich hier online registreren.

Graag tot ziens op donderdag 8 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Serge van Groningen
Organisator Credit Expo 2018
T: 020-6721371
E: serge@creditexpo.nl