Op donderdag 7 november vindt Credit Expo 2019 plaats in het NBC te Nieuwegein. Credit Expo staat dit jaar in het teken van het thema ‘Digitale Transformatie

Programma Gratis aanmelden

Met meer dan 35 exposanten, 1200 bezoekers en 25 seminars is Credit Expo het grootste Credit Management event in Nederland. Er staan dit jaar veel boeiende sprekers op de agenda die uiteenlopende thema’s rond credit (risk) management zullen bespreken.

n van de hoogtepunten is de keynote van futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk over met als titel  Welcome to the Future of Finance. Hoe ziet de wereld eruit als ‘dingen’ gaan betalen, algoritmes adviseren en blockchain administreert? Wat wordt het businessmodel als risico voorspelbaar is? Hoe ziet de ‘financial’ van de toekomst eruit? Is er nog toekomst voor geld, nu het steeds minder zichtbaar is? Richard van Hooijdonk biedt u op unieke wijze inzicht in de toekomst van finance.

Richard van Hooijdonk – Keynote The Future of Finance

Een ander hoogtepunt is de door Syncasso gefaciliteerde sessie “Customers the day after tomorrow” met topspreker Steven van Belleghem. Steven van Belleghem is expert op het gebied van klantgerichtheid in de digitale wereld. Hij heeft vier management bestsellers geschreven over de invloed van big data, de integratie van de online- en de offline wereld en de impact van investeringen in artificial intelligence, marketing automation en bots om de komende tien jaar klantrelaties te versterken en te behouden. Deze technologische ontwikkelingen zullen het creditmanagement vakgebied de komende jaren steeds ingrijpender veranderen.

Steven van Belleghem – Keynote: Customers the day after tomorrow

Ontmoet 35 innovatieve creditmanagement bedrijven

Op de beursvloer treft u ruim 35 innovatieve creditmanagement bedrijven, waaronder hoofdsponsors Atradius, Bos Incasso, CRZB, Mail to Pay en MaxCredible. Het belooft een inspirerende dag te worden, die u als Credit Manager simpelweg niet mag missen!

VVCM Credit Manager van het jaar Award 2019

Dit jaar wordt wordt tijdens de Credit Expo voor de derde keer de VVCM Credit Manager van het jaar Award uitgereikt. De VVCM Credit Manager van het jaar Award is bedoeld om credit managers die uitzonderlijke presentaties op het vlak van credit (risk) management hebben geleverd te eren voor hun bijdrage aan de professionalisering van het vakgebied. De winnaar van 2019 wordt tijdens de netwerkborrel aan het einde van de middag bekend gemaakt door de voorzitter van de VVCM.

VVCM Credit Management Innovation Award 2019 

De VVCM Credit Management Innovation Award wordt dit jaar ook weer op de Credit Expo uitgereikt. Deze award is zeven jaar geleden in het leven geroepen door de VVCM . De Innovation Award is bedoeld voor organisaties die met succes een nieuw product of nieuwe dienst hebben ontwikkeld, dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management wordt toegepast.

Gratis aanmelden voor Credit Expo 2019

Bent u als finance manager, credit (risk) manager, credit controller, debiteurenbeheerder of uit hoofde van een andere functie betrokken bij de inzet van oplossingen op het gebied van creditmanagement ten behoeve van uw eigen organisatie? Dan kunt u Credit Expo gratis bezoeken!

Gratis aanmelden

Graag tot ziens op donderdag 7 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Serge van Groningen
Organisator Credit Expo
T: 020-6721371
E: serge@creditexpo.nl