Na maanden van voorbereidingen door alle betrokken partijen is het dan eindelijk zover: het programma van het Huurincasso Congres 2018 is gereed! Op dinsdag 17 april aanstaande vindt het derde Huurincasso Congres plaats in het Spant! in Bussum. Het Huurincasso Congres staat dit jaar in teken van het thema “Ketensamenwerking 2.0 – Op weg naar een landelijke aanpak”.

De naar verwachting 150 bezoekers van het Huurincasso Congres  hebben tijdens deze geheel verzorgde dag keuze uit 14 sessies, waarin tal van actuele onderwerpen en praktijkcases de revue zullen passeren. Gepresenteerd door deskundige, ervaren en inspirerende sprekers. De dag wordt begeleid door dagvoorzitter Coen Braan.

Hieronder treft u een greep uit het programma:

  • Het belang van preventie en ketensamenwerking – Marco Florijn, voorzitter NVVK
  • Ketensamenwerking binnen de Gemeente Arnhem: aanpak en resultaten Vroeg Eropaf – Anja Tijdhof, Projectleider Vroegsignalering samen met Liesbeth Gerritsen, Bestuursadviseur Gemeente Arnhem; Ginette Flederus, medewerker Teams Rijnstad en Patrick Sinderdinck, Productmanager Vindplaats Schulden BKR
  • Cultuurverandering en menselijke factor essentieel voor sociaal en effectief incassobeleid CZ – Manuel van der Hoek, Manager Debiteurenbeheer CZ
  • Verminderen van huurachterstanden middels interventies vanuit de gedragsleer – Hannek Goosen, Onderzoeker Lectoraat Armoede Interventies.
  • Omdenken in incasso: van uitvoeren naar oplossen – Willem van Boekel, spreker, trainer en omdenker.
  • Bestpractice – Beste klant, waarom betaalt u niet? – Laurette Fettig, Teammanager Credit Management & Payments EON, Credit Manager van het Jaar 2017.
  • Praktijkcase – Outsourcing, een succesvol ingrediënt als toevoeging aan bestaande ketensamenwerking – François van de Wiel, Manager Finance & Control en Woonservice, St. Joseph en Paul Lensen, Manager Corp Support.
  • Vroegsignalering en bescherming persoonsgegevens; hoe regel je dat effectief en integer? – Yvet Bommeljé, zelfstandig onderzoeker en lid adviesraad WMO en Dirk Schravendeel, principal adviseur PBLQ.

U kunt de details van het programma en de sprekers bekijken op: www.huurincasso-congres.nl. Naast het delen van kennis en ervaringen tijdens de sessies, is er ook uitgebreid gelegenheid om te netwerken met vakgenoten en met de aanwezige partners. Het congres is geheel verzorgd met een uitgebreide lunch en een netwerkborrel na afloop.

De aanwezige partners zijn innovatieve dienstverlenende credit managementbedrijven met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van huurincasso en creditmanagement. Hoofdsponsors zijn Janssen & Janssen, Corp Support en Ultimoo.

Behoort u tot de bezoekersdoelgroep (werkzaam als creditmanager bij een woningcorporatie of werkzaam als creditmanager bij een energiemaatschappij, ziektekostenverzekeraar of waterleiding/nutsbedrijf) en wilt u het congres graag kosteloos bezoeken? Stuur dan een e-mail naar info@nlacademy.nl onder vermelding van uw naam, functie en de organisatie waar u werkzaam bent. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor bezoekers beschikbaar!

Wij heten u op dinsdag 17 april aanstaande van harte welkom op het Huurincasso Congres in het Spant! in Bussum.

Bron: Credit Expo / Huurincasso Congres