Gratis webinar op donderdag 27 mei van 16:00 uur tot 17:15 uur.

Direct gratis inschrijven

PSD2 is de Europese richtlijn die sinds 2019 van kracht is. Dankzij PSD2 kan een betaalrekeninghouder toegang geven tot de betaalrekening aan dienstverleners anders dan de eigen bank. PSD2 biedt ook interessante mogelijkheden voor credit managers en financieel managers, zodat er sneller en financieel verantwoorde service aan klanten kan worden verleend. Hierbij kunt u denken aan complexe kredietwaardigheid berekeningen waarvoor veel informatie nodig is, maar ook het gebruik van bancaire data voor het maken van van (financiële) overzichten, analyses en prognoses.

 

In dit webinar neemt Arash Poorasadi van FinTech-onderneming Invers u mee in de actuele stand van zaken rond PSD2 en bespreekt aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden hoe PSD2 effectief kan worden toegepast in credit risk management voor zowel zakelijke markten als consumentenmarkten.

Praktijkcase Nationale-Nederlanden

Tijdens dit webinar zullen Koen Durlinger (Product Owner open banking) en Piet Hendrikx (Product Road Manager) van Nationale-Nederlanden u laten zien hoe zij met behulp van PSD2 hun klanten snel en beter inzicht in hun uitgavenpatroon en financiële situatie bieden.

Voor wie is dit webinar interessant?

 

Dit webinar is interessant voor credit managers en financieel managers, werkzaam bij banken, kredietverstrekkers, (financieel) adviesbureaus, incassobureaus, gerechtsdeurwaarders, verzekeraars, e-commercebedrijven, hypotheekaanbieders, budgetcoaching en andere bedrijven die snel betrouwbare financiële analyses voor hun klanten moeten maken of financiële informatiediensten aanbieden.

 

Over Invers

Invers is sinds 1994 als softwareontwikkelaar actief in de markt van het herkennen, categoriseren, beoordelen en analyseren van bankgegevens. Diverse toonaangevende klanten maken gebruik van de dienstverlening van Invers, waaronder Nationale Nederlanden, Experian, Syncasso, Nibud en Qredits.

Bron: Credit Expo