Q-Collect is voortdurend op zoek naar innovatieve middelen om nu en in de toekomst slimmer te kunnen blijven incasseren en haar dienstverlening te verbeteren.

In dat kader is Q-Collect overgegaan tot de implementatie van AcceptEmail, de nieuwe manier van rekeningen betalen. Met AcceptEmail ontvangt de consument direct een digitale factuur in zijn of haar mailbox, die met een aantal muisklikken direct via Internet bankieren voldaan kan worden.

Q-Collect zal AcceptEmail in eerste instantie inzetten voor het versturen van aanmaningen, maar verwacht in de toekomst uitbreiding van de mogelijkheden van AcceptEmail. Iris van Loon, manager Operations van Q-Collect: " AcceptEmail past perfect in ons streven om voor iedere debiteur de meest geschikte benadering te kiezen. Daarnaast kunnen we AcceptEmail ook inzetten bij het insourcen van volledige factuurstromen, zeker nu bedrijven hun factuurstromen digitaal mogen versturen."

Eurosystems heeft voor Q-Collect de integratie verzorgd en daarmee een naadloze aansluiting op de backoffice processen gecreëerd. Q-Collect is onderdeel van Q-Credit Services Group, een groep dienstverleners die is gespecialiseerd in billing, debiteurenbeheer en incasso in uiteenlopende marktsegmenten.

Bron: Platform Electronisch Factureren