De kokendwaterkranen van Quooker, wie kent ze tegenwoordig niet? Natuurkundige Henri Peteri richtte in 1987 Quooker op en inmiddels is de kokendwaterkraan een onmisbare tool in de moderne keuken en niet meer weg te denken uit het kranen assortiment.

Op zoek naar een oplossing

In 2020 was Quooker op zoek naar een oplossing om het betalingsproces van de klant gemakkelijker te maken. De factuur werd nog als PDF in de bijlage meegestuurd en de wens was om een betaallink toe te voegen aan de factuur. De zoektocht eindigde in twee partijen, waaronder Payt. Maar Payt bleek veel meer te bieden dan alleen een online betaaloplossing. Het platform van Payt waarin creditmanagement geautomatiseerd wordt, de handige overzichten en de rapportage tools sprak het Finance team van Quooker enorm aan en de keuze voor Payt was gemaakt.

Internationale uitrol

Na een succesvolle ingebruikname in Nederland en het Verenigd Koninkrijk werd besloten om de software ook in de andere landen gefaseerd uit te rollen. Inmiddels heeft Quooker Payt administraties actief in 11 verschillende landen. De flexibel te configureren functionaliteiten in Payt maakten internationaal werken vanaf het begin mogelijk, afgestemd op het land en het lokale credit management beleid.

Tijdens de Credit Expo op dinsdag 8 november gaan Jeroen Krosse (Payt) en Jesse van Hofwegen (Quooker) met elkaar in gesprek en maken de balans op na 2 jaar internationaal werken. Waar lagen de uitdagingen en oplossingen in het debiteurenbeheer? Het interview is van 14.15 – 15.00 uur in zaal Dexter 24.

Payt is sponsor van Credit Expo 2022 en heeft een speciale beursactie: Get it. Fitted met de software van Payt. Maak nu een afspraak voor een demo tijdens de Credit Expo en ontvang een op maat gemaakt overhemd cadeau! Klik hier om een demo in te plannen: https://bit.ly/3EJzvKg