Op donderdag 5 november vond de elfde editie van Credit Expo plaats. Het evenement werd om 9.30 uur officieel geopend door VVCM voorzitter Martin van der Hoek en keynote spreker Gerard van de Kesteren. Dit jaar was het wederom een bijzonder jaar omdat de VVCM haar 25 jarig jubileum vierde.

Credit Expo 2015 is door ruim 1500 mensen bezocht. Een nieuw record dat aangeeft dat Credit Management volop in de belangstelling staat. Met meer dan 45 standhouders op de beursvloer en zeer uitgebreid programma van expertsessies, productpresentaties, paneldiscussies en rondetafelsessies hadden bezoekers keuze te over. De sfeer was uitermate goed en het was de hele dag aangenaam druk. Hieronder een greep uit de reacties van bezoekers en standhouders:

“Veel wisselingen van de wacht en veel nieuwe deelnemers”
“De wijziging van tijden van de seminars was perfect, zeer veel goede sprekers”
“Een volle, energieke en prettige dag. Ik heb veel kennis kunnen uitwisselen met vakgenoten”
“De sfeer op de beursvloer was een stuk optimistischer en energieker dan vorig jaar”
“Het is gelukt om meer credit managers van woningcorporaties naar de beurs te krijgen”
“Ik heb veel goede aanloop gekregen op onze stand, een fantastische dag, die zeker een vervolg verdient”
“Het aanbod van sessies was dit jaar van een uitzonderlijk hoog niveau”

Vanuit het VVCM bestuur werden in de wandelgangen ook veel positieve geluiden vernomen. Het gerucht gaat dat een fors aantal nieuwe leden zich bij de VVCM heeft aangemeld. De details zullen ongetwijfeld later volgen.

Aan het einde van de dag vond de traditionele uitreiking van de Credit Management Innovation Award 2015 plaats. Dit jaar mocht credit analytics dienstverlener Assensia de prijs van de winnaar van vorig jaar (Gijs Poorter, Digitrage) in ontvangst nemen. Zoals altijd werd de dag afgesloten met een netwerkborrel. U kunt donderdag 3 november 2016 alvast in uw agenda zetten.

Klik hier om de foto’s van Credit Expo 2015 te bekijken
Klik hier voor de presentaties die tijdens Credit Expo 2015 zijn gegeven

 

Bron: www.creditexpo.nl