René Keijzer is benoemd tot de nieuwe Managing Director van Arvato Financial Solutions Benelux. Op 1 november 2019 is hij gestart in zijn nieuwe functie en volgt hij Daniela Straube op.

René Keijzer is vanaf 2015 werkzaam bij Arvato Financial Solutions in de rol van CFO en daarmee verantwoordelijk voor de financiële organisatie. René Keijzer ziet kansen voor verdere groei. “Vakkundige mensen en integrale IT oplossingen zijn ons fundament voor het bieden van een excellente en innovatieve dienstverlening.”

Met de benoeming van René Keijzer als Managing Director verstevigt Arvato Financial Solutions haar ambities om de groeistrategie zowel commercieel, operationeel als financieel te borgen.

Met deze benoeming neemt Arvato Financial Solutions per 1 november 2019 afscheid van Daniela Straube. Zij heeft sinds 2016 een leidende rol gehad in de vernieuwing van de organisatiestructuur, de productontwikkeling, procesintegratie en het opzetten van de incassodienstverlening.

Bron: Arvato Financial Solutions / Credit Expo

Arvato Financial Solutions is sponsor van Credit Expo 2019, die dit jaar op donderdag 7 november in het NBC in Nieuwegein zal plaatsvinden. Klik hier om u  aan te melden voor een bezoek aan Credit Expo (gratis toegang als u tot de doelgroep behoort).