Tijdens de veertiende editie van de Credit Expo op donderdag 8 november 2018 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein heeft René Krüse, Manager Procesmanagement betalen & incasseren bij NUON, de felbegeerde VVCM Credit Manager van het Jaar 2018 Award gewonnen.

De jury bestond uit Jan Ambergen (Treasury Director / Global Credit & Working Capital International Flavors & Fragrances), Laurette Fettig (Winnaar VVCM Credit Manager van het Jaar Award 2017), Jean Gieskens (Hoofddocent VVCM Opleidingen), Cees Jansen (Voorzitter VVCM), Connie Maathuis (Directeur Nederlandse Vereniging van Incasso-Ondernemingen – NVIO) en Casper Sonnega (Credit Manager van het Jaar 2016). Het kiezen van de winnaar was geen eenvoudige opgave voor de jury, alle kandidaten waren van zeer hoog niveau. Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één credit manager winnen. ‘René had een duidelijke, gestructureerde methodologie met indrukwekkende resultaten tot gevolg’, aldus VVCM- en juryvoorzitter Cees Jansen.

Dat neemt niet weg dat de andere kandidaten eveneens zeer goede prestaties voor het vakgebied hebben neergezet. Graag willen we hen dan ook nogmaals feliciteren en bedanken voor hun inzet en hoogwaardige bijdrage aan het vakgebied credit management:

Wouter Joosten – Credit Manager Greenchoice

Mariëlle Voshaar – Teamleider Credit Control Nederland ForFarmers NV

Namens het bestuur en redactie van de VVCM willen wij René van harte feliciteren met deze mooie overwinning en hopen dat de prijs ook anderen zal stimuleren en motiveren om credit management verder in organisatie te verankeren.


Bron:
VVCM