We kunnen er niet meer omheen, de markt is bezig met haar corrigerende werking op allerlei vlakken. Tarieven staan onder druk, prijs kwaliteitsverhoudingen worden bijgesteld en de vraag naar bepaalde producten of diensten kan afnemen. Allemaal het gevolg van de crisis. In deze tijden komt het aan op uithoudingsvermogen en creativiteit.
De huidige situatie zorgt er niet voor dat oude problemen ineens niet meer bestaan.
Echter de oude oplossingen volstaan niet meer of zijn gewoonweg niet rendabel. Zo ook in de detachering van creditcontrollers, in de tijd van arbeidskrapte is de laatste 12 jaar een bedrijfstak ontstaan die, naar nu blijkt, niet strikt noodzakelijk is in haar oude vorm.

Door versnippering van de detacheringmarkt is er een grote poel van aanbieders die er op dit moment een sport van maken om de uurtarieven onder kostprijsniveau aan te bieden. Tijdens de kleine dip van 2003 was dit wellicht te verkopen, de huidige duurt echter te lang om daar de bedrijfstak mee in de lucht te kunnen houden. Wat wel noodzakelijk is, is het verlagen van de uurtarieven naar normaal niveau. Wat tevens noodzakelijk is, is het veranderen van de voorwaarden.

BurlinQ Detachering BV heeft in de afgelopen jaren een schat aan ervaring opgedaan en ziet de markt veranderen. Door in te spelen op die verandering en verlegging van het accent, zal de detacheringmarkt na april 2010 nooit meer dezelfde zijn. Duurzaamheid en sociaal bewogen, zijn thema's waar je vandaag de dag niet meer omheen kunt.

Samen met de noodzakelijke koerswijzigingen, ingegeven door de markt, zet BurlinQ onder de naam 12Collect een baanbrekend nieuw concept neer. Het eerste uitzendbureau van Nederland voor creditcollectors. Voor hoge kwaliteit consultancy, specialisaties of interim creditmanagement blijft BurlinQ de nummer één, voor al het andere werk in debiteurenland gaat u naar 12Collect, powered by BurlinQ.

In samenwerking met grote gemeentes en scholen in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag, leiden wij enthousiaste mensen, met affiniteit voor ons vak, op tot collector.
Na 6 maanden van intensieve voorbereidingen kunnen we nu stellen dat we klaar zijn voor de revolutie in detacheringland. Afhankelijk van het salarisniveau van onze kandidaten kunnen we met een voor ons, dus ook voor u, gezond businessmodel, collectors leveren vanaf € 19,95 per uur.

Voor de kwaliteit hoeft u niet te vrezen, deze wordt gewaarborgd door een strenge selectie en opleiding, die met 2 tentamens positief moet worden afgerond. Duurzaam, omdat deze kandidaten niet meer gebruik maken van de auto van de zaak en omdat zij een permanente oplossing zijn door de mogelijkheid om ze in (vaste) dienst te nemen na maximaal 1040 uur. Sociaal bewogen, omdat we vanuit WW en zelfs WBB mensen laten herintreden in het arbeidsproces. Creatief, ook onze klanten profiteren mee.

Goede medewerkers tegen tarieven die soms meer dan 50% lager liggen dan in de detachering. Mensen die de klant uiteindelijk maandenlang ervaring op heeft laten doen kunnen binnen dit concept, in tegenstelling tot detachering, als gevolg van de regels in de uitzendbranche door onze klanten kosteloos in dienst worden genomen. Kortom alle bedrijven die gebruik maken van detachering op het gebied van creditmanagement kunnen niet om 12Collect heen. Kijk voor meer informatie op: www.12collect.nl 

Bron: creditexpo.nl