Tijdens het Jaarcongres Credit Management op donderdag 9 april in Landgoed Duin & Kruidberg is de winnaar van de prestigieuze Credit Management Award 2015 bekend gemaakt.

De winnaar is Richard van Sintemaartensdijk, GBS Accounts Receivable & Credit Manager Region Central bij SCA Hygiene Products.

Van Sintemaartensdijk: “Ik had dit niet verwacht. Ik werk in een voor veel mensen onbekende bedrijfstak. Bovendien waren de andere kandidaten heel sterk.”

Van Sintemaartensdijk nam de Credit Management Award in ontvangst van juryvoorzitter Martin van der Hoek, tevens voorzitter van de VVCM, tijdens het exclusieve creditmanagement diner in Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort.

Martin van der Hoek over de winnaar: “Richard van Sintemaartensdijk heeft een grote prestatie geleverd. In een complexe internationale omgeving heeft hij het credit management stevig op de kaart gezet.

Hij heeft bewust gekozen voor dit vak omdat hij de toegevoegde waarde ervan inziet. Middels roadshows heeft hij ervoor gezorgd dat het credit management blijvend op de agenda is komen te staan binnen zijn organisatie.

Verder zorgt hij er middels video learning voor dat het niveau van zijn internationale team omhoog schiet. De inspanningen van Sintemaartensdijk hebben geleid tot een forse reductie het percentage overdue. Zelfs in landen als Griekenland waar succesvol incasseren momenteel nagenoeg onmogelijk is.

Kortom een terechte winnaar en uitstekende ambassadeur van het vakgebied in het komende jaar.”

De case van Richard Sintemaartensdijk en de cases van de andere genomineerden leest u op FM.nl

Bron: FM.nl

cm_award_2015

Bron: FM.nl