RiskSolutions is één van de marktleiders op het gebied van data- en risicomanagement in Nederland.

Daarnaast heeft RiskSolutions zich de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld tot hét bedrijf met intelligente en innovatieve oplossingen zoals AchterafBetalen.nl en Vorderingenbeheer. Bij deze ontwikkelingen hoort een nieuwe naam. RiskSolutions wordt daarom Focum.

Sinds de oprichting in 2005 is RiskSolutions doorgegroeid tot een bedrijf dat oplossingen verzorgt op het gebied van marketing, klantbeheer, risico-overname en creditmanagement. Focum helpt toonaangevende bedrijven, zoals T-Mobile, Rabo Mobiel, Oxxio, Hunkemöller, neckermann.com en bol.com, de juiste klanten te accepteren. Daarnaast adviseert zij bedrijven op het gebied van marketing intelligence, data quality en incassomanagement. 

Focum stelt haar klanten in staat om krediet- en betalingsrisico’s te beperken en voorziet ondernemingen van de meest actuele en volledige klantgegevens. Ook helpt zij bedrijven bij het optimaliseren van hun incassorendement. Samen met Focum halen bedrijven het maximale rendement uit hun klantrelatie. Kijk voor meer informatie op: www.focum.nl

 

Bron: www.creditexpo.nl