Platform ELFA heeft twee nieuwe deelnemers verwelkomd. Rozis uit De Steeg is aanbieder van producten en diensten op het gebied van EDI, XML en Internet. DDinformatica uit Hoofddorp, focust zich op het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Met Rozis en DDinformatica breidt het aantal deelnemers van het samenwerkingsverband rondom e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking zich verder uit.

Over Rozis
Rozis is een toonaangevend ICT-bedrijf uit De Steeg, dat gespecialiseerd is in elektronische communicatie in de B2B-omgeving. Het levert producten en diensten op het gebied van EDI, XML en Internet. De kernactiviteiten bestaan uit software-ontwikkeling, consultancy, en service. Ook voor outsourcing kunt u bij Rozis terecht. Bij het Rozis Facilitair Centrum (RFC) kunt u al uw elektronisch berichtenverkeer uitbesteden.

Over DDinformatica
Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen. Al in een vroeg stadium signaleerden zij de mogelijkheden van het scannen en elektronisch verwerken hiervan. Inmiddels is DDinformatica een autoriteit op het gebied van Document Proces Automatisering met een breed scala aan slimme oplossingen en producten

Over Platform ELFA
Platform ELFA heeft als missie om de penetratiegraad van e-factureren in Nederland te vergroten om zo iedereen versneld te laten profiteren van de grote financiële en praktische voordelen van elektronisch factureren.

Platform ELFA bestaat uit meer dan 50 deelnemende organisaties en bedrijven uit binnen- en buitenland. Onder haar deelnemers bevinden zich Billing Service Providers, Credit Managementorganisaties, eindgebruikers en adviseurs. De website van Platform ELFA biedt veel achtergronden en nieuws over de onderwerpen. Daarnaast werkt het samen met tal van partners om het gebruik en de adoptie van e-factureren te versnellen.

De organisatie beschikt over kennis, ambitie en daadkracht om concrete resultaten neer te zetten en om de toonaangevende vertegenwoordiger van dit onderwerp in Nederland te blijven.

Voor meer informatie over Platform ELFA kunt u contact opnemen met de heer Pieter Kwant. U kunt bellen naar 026-3214607 of mailen naar kwant@platformelfa.nl  
Platform Elektronisch Factureren
Westervoortsedijk 50
6827 AT ARNHEM
www.platformelfa.nl

info@platformelfa.nl

Bron: creditexpo.nl