OnGuard, marktleider in credit management software, heeft per 14 augustus Ruurd Bakker (35) benoemd tot Project Manager Rebranding. Bakker gaat zich bezighouden met de rebranding van het gefuseerde OnGuard en Credit Tools. Hij gaat er mede voor zorgen dat het merk naadloos aansluit bij de strategie en de koers van deze gefuseerde organisatie.

Bakker heeft inmiddels bijna tien jaar ervaring als Project- en Marketing Manager. In zijn tijd bij the ROOM (voorheen DataroomServices) was hij verantwoordelijk voor de gehele marketing en heeft hij zich de laatste 1,5 jaar vooral bezig gehouden met de rebranding van DataroomServices naar the ROOM.

Floor Stam-Lammers, VP Marketing bij OnGuard: “De komende periode gaan we hard aan de slag om van OnGuard en Credit Tools één krachtig merk te maken. Ik ben ervan overtuigd dat Ruurd de aangewezen persoon is om dit project goed vorm te geven en te leiden. Ruurd weet hoe het is om een organisatie succesvol te rebranden en opnieuw te positioneren. Zijn kennis en ervaring gebruiken wij heel graag om te laten zien waar onze organisatie voor staat.”

Ruurd Bakker over zijn nieuwe functie: “Van twee merken één sterk merk maken is een enorme uitdaging, maar wel één waar ik enorm veel energie uithaal. Mijn doel is om de rebranding de komende maanden, zowel intern als extern, zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wanneer alles op orde is en onze huidige klanten en medewerkers trots zijn op ons nieuwe merk, is dit project voor mij geslaagd. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat ook de toekomstige klanten een goed beeld hebben van OnGuard: een innovatieve en dynamische organisatie met een duidelijke missie.”

Bron: Persberichten.com