In de markt is er een toenemende  vraag naar  credit management applicaties voor buitendienstmedewerkers, zoals accountmanagers en salesmanagers. Met behulp van de nieuwe App van S4Dunning kunnen zij, gemakkelijk en real time, inzicht krijgen in de openstaande facturen van hun klanten. De afgelopen jaren is er een duidelijke tendens zichtbaar om sales meer te betrekken bij het debiteurenbeheerproces. Zij kennen immers de klanten persoonlijk en gaan ook met enige regelmaat bij de klant op bezoek . Het is dan een kleine moeite  om ook even te informeren naar die onbetaalde factuur, voordat de volgende order geschreven wordt.

S4Dunning Credit Management Software heeft een App ontwikkeld die in de App Store en binnen Google Play gedownload kan worden. Door simpelweg een vinkje aan te zetten in S4Dunning, kan de betreffende buitendienstmedewerker op zijn mobiel eenvoudig alle openstaande en betaalde facturen inzien. Naast gegevens over hoe lang een al dan niet vervallen factuur open staat, kan ook informatie opgevraagd worden over de achterliggende reden (is er bijvoorbeeld een dispuut?), de laatste notities van de Credit Controller en of een factuur eventueel ter incasso uit handen gegeven is. Desgewenst kan de verkoopmedewerker een bericht sturen aan de behandelaar (van debiteurenbeheer) wat de uitkomst is van zijn gesprek met de klant. Dit bericht komt dan direct als een e-mailalert binnen bij de behandelaar en wordt tevens automatisch opgenomen in de notities bij de debiteur (klant).

John van de Kuil (Director Business Development bij S4Dunning): “Hoewel deze App een logische aanvulling is binnen cloud software voor creditmanagement, is S4Dunning momenteel de enige partij in de markt die hierover beschikt. Onze bestaande klanten en nieuwkomers die in markt zijn voor creditmanagementsoftware hebben onze nieuwe oplossing enthousiast ontvangen. Voor sommige organisaties is deze App voor de buitendienst dé reden om met onze laagdrempelige debiteurenbeheersoftware te gaan werken. Zo krijgen debiteurenbeheerafdelingen op een gemakkelijke wijze overzicht en inzicht in hun order to cash proces.”

Wilt u meer weten? Ga naar de website van S4Dunning: http://s4dunning.com/

Bron: S4Dunning / Credit Expo