CollectOnline en Aangetekend Mailen zijn voor de Nederlandse en Belgische markt een samenwerking aangegaan. Hiermee ontstaat er voor Incasso organisaties en Gerechtsdeurwaarders een totaalpakket voor Credit Management Software. CollectOnline biedt oplossingen voor een ieder die met incasso bezig is, vanaf debiteurenbeheer tot en met minnelijke en gerechtelijke incasso.

“Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van credit management, sales en software en kenmerken ons als een transparante en flexibele organisatie“. Aldus Thomas de Bruyn, oprichter en founder van CollectOnline.

“Onze mensen bestaan uit een goede mix van IT- en credit management specialisten. Door onze achtergrond hebben wij ruime kennis opgebouwd in de markt en in ons netwerk. Onze software kenmerkt zich door de user based omgeving, het kunnen white labellen van de pakketten, gebruik te maken van de modernste technologieën en zeer gunstig variabel tarief”

Dat is dan ook de reden geweest om samen met Aangetekend Mailen een strategische samenwerking aan te gaan. Aangetekend Mailen kenmerkt zich als een innovatieve en snelgroeiende organisatie. Het is voor de Incassokantoren en Deurwaarders die aangesloten zijn op het platform dan ook een uitkomst om rechtsgeldig en met discretie te kunnen corresponderen met de schuldenaar.

‘’Door deze samenwerking zorgen wij ervoor dat Aangetekend Mailen zo dicht mogelijk bij de kern van het incassoproces komst. De afzender heeft geen ‘gedoe’ meer rondom het verzend- en ontvangstproces zonder dat deze op de juridische waarde hoeft in te boeten.

CollectOnline bestaat meer dan 5jaar en is in deze periode uitgegroeid tot marktleider op het vakgebied Credit Management Software. In 2016 is de stap gezet om naast België ook de Nederlandse markt te gaan bedienen.

Tot de klanten behoren onder meer; incassobedrijven, incasso advocaten, gerechtsdeurwaarders, factoring bedrijven, bijzonder beheer en portefeuille opkopende organisaties. Daarnaast is ook het bedrijfsleven vanuit onze creditmanagement oplossing klant en opdrachtgever.

Bron: www.creditexpo.nl