Op woensdag 25 maart 2015 van 13.30 tot 19.00 uur wordt het seminar “Treasury, Cash en Payment Software” georganiseerd in EXPO Hoevelaken door Onderzoeksbureau GBNED en WCMConsult.

Tijdens dit seminar zullen de volgende sprekers een bijdrage leveren:

Naam spreker Firma Onderwerp
Drs Philip Wielenga RT Wieltec Tijdens deze sessie krijgt u inzicht in het Landschap van treasury-, cash- en payment management, de rol die software hierbij kan vervullen en aandachtspunten op het gebied van deze software.
Han van de Haar (MC Groep) en Mirjam Scholtens (CashCure) MC Groep, CashCure Vanuit de MC Groep (algemeen ziekenhuis op drie locaties) en CashCure wordt de ervaring met u gedeeld die er is met het ontzorgen van ziekenhuizen op het gebied van werkkapitaalbeheer en werkkapitaalfinanciering.
Kees Jan Kindt Tijdens deze presentatie zal Kees Jan Kindt zijn praktijkervaring met u delen over de overwegingen voor het kiezen voor een multi-banking architectuur en wat er komt kijken bij het opzetten en implementeren van een dergelijke oplossing in een multinationale omgeving
Ir. Douwe Lycklama, Innopay Tijdens deze sessie wordt uitleg gegeven over de Bitcoin en de werking daaromtrent. Tevens zal een live demo worden gegeven van transacties met de Bitcoin en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
Marcel Wiedenbrugge WCMConsult Tijdens deze sessie wordt ingegaan op klantrelaties, interne samenwerking tussen finance en commercie, kosten en resultaten.

Goed opgezet Treasury, Cash en Payment Management draagt bij aan de productiviteit van een onderneming (betere cashflow, liquiditeit, centralisatie/efficiëntie), verlaagt de kosten verbonden aan betalingsverkeer en zorgt voor goed onderbouwde risicoanalyses en risicomanagement. Ondersteuning door de inzet van Treasy, Cash en Payment Software is hierbij onontbeerlijk.

Voor wie bestemd?

Dit seminar is gericht op treasurers, controllers en andere financieel betrokkenen bij een organisatie die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken op het gebied van Treasury-, Cash- en Payment software. Wilt u meer weten over dit seminar ga dan naar de website: www.ictplaza.nl

Bron: GBNED.nl