In navolging van al bijna 60 andere organisaties, is aan S&H Productfulfilment het Keurmerk E-factureren uitgereikt. Het bedrijf uit Moerdijk laat met dit kwaliteitskeurmerk zien dat zij als betrouwbare partner op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking mogen worden aangemerkt.

Samen met de andere keurmerkvoerders onderschrijft S&H Productfulfilment het belang van het Keurmerk E-factureren en de onderliggende basisprincipes, zoals: gelijkheid tussen papieren en elektronische facturen, bereikbaarheid van dienstverlener, betrouwbaarheid van de organisatie, controleerbaarheid van factuurinformatie, vertrouwelijkheid, privacy en een onafhankelijke geschillenbeslechting.

Over S&H Productfulfilment
S&H was al in 1996 dé Nederlandse pionier in e-commerce logistiek. Sindsdien is S&H uitgegroeid tot de Nederlandse marktleider in fulfilment; een status die zij zorgvuldig hebben opgebouwd door onbetwiste topkwaliteit te leveren en keer op keer nieuwe, normstellende werkwijzen te introduceren.

Wilt u orders verzenden? Business-to-business of direct-to-consumer? En wilt u daarbij niet gehinderd worden door technische beperkingen, aan elkaar geknoopte dienstverleners of gebrek aan controle?

Goed fulfilment is veel meer dan ‘handjes en vierkante meters’. Dat voelt u direct als u bij S&H binnenstapt. S&H beheert en beheerst de totale fulfilmentketen van a tot z. Daardoor biedt S&H u altijd een perfect passende fulfilmentoplossing.

Over het Keurmerk E-factureren
De adoptie van e-factureren lijkt sterk op de opkomst van thuiswinkelen rond de millenniumwisseling: veel aandacht voor het onderwerp, snel groeiend aanbod, lage adoptiegraad en behoefte aan onderling vertrouwen tussen diverse partijen. Een waarborg -in dit geval dit Keurmerk E-factureren- verhoogt dan het vertrouwen en de duidelijkheid bij het elektronisch versturen en verwerken van facturen. Met een hogere adoptie, minder risico en een kortere terugverdientijd als resultaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen Stichting Waarborg E-factureren:
Westervoortsedijk 50
6827 AT ARNHEM
+31 (0)26-711 15 034
http://www.keurmerkefactureren.nl
info@keurmerkefactureren.nl

Bron: creditexpo.nl