Bierens Incasso Advocaten had tijdens de 6e Credit Expo in het Nieuwegein Business Center een bijzondere verrassing in petto voor Shanti Panday. Sander Bierens, eigenaar van Bierens Incasso Advocaten, trok aan het einde van de dag haar visitekaartje uit de koker. Shanti won daarmee een reis naar New York.

Shanti Panday is werkzaam als senior credit manager EAME Western Europe bij International Flavors & Fragrances te Hilversum. Zij had tijdens haar bezoek aan de
Credit Expo haar visitekaartje achtergelaten bij de stand van Bierens Incasso Advocaten.

De stand van het grootste incasso advocaten kantoor van Nederland stond dit jaar in het teken van haar internationale kantorennetwerk. Aan de bezoekers van de stand werden verschillende gadgets uitgereikt die te maken hadden met de kantoren van Bierens Incasso Advocaten in Amsterdam, Düsseldorf, Barcelona, Parijs en in New York. Met de verloting van de reis naar New York vestigde Bierens de aandacht op de jongste aanwinst binnen het kantorennetwerk.

Overigens heeft de Business-to-Business incassospecialist te Veghel nog de nodige uitbreidingsplannen voor de komende jaren. Zo staan voor 2011 het openen van een kantoor in Antwerpen en in Shanghai op het programma. Maar eerst reist Shanti Panday in januari 2011 naar the Big Apple.

Bron: creditexpo.nl