Sidetrade (Euronext Growth: ALBFR.PA), Artificial Intelligence BtoB customer journey platform, kondigt met trots aan dat zij het hoogste certificeringsniveau in het Microsoft Partner Network hebben bereikt en zijn toegelaten tot de elitecirkel van Microsoft Gold Partner lidmaatschap.

Sidetrade is net officieel erkend door Microsoft voor de kwaliteit van het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van hun toepassingen.

Het Microsoft Gold Partner label is het hoogste niveau van certificering dat Microsoft aan hun professionele partners toekent. Door deze felbegeerde onderscheiding voor Applicatieontwikkeling te verdienen, sluit Sidetrade zich aan bij de elitecirkel van de meest geavanceerde bedrijven die geïntegreerde SaaS-applicaties ontwikkelen, gebruikmakend van Microsoft’s Azure platform en Visual Studio omgeving.

Achter het succes van ons kunstmatige intelligentieplatform staat ons ontwikkelingsteam. De erkenning van hun uitmuntendheid door Microsoft is zeer verheugend. Het is een verder bewijs van de expertise van Sidetrade. Met deze certificering consolideren onze technische teams hun relatie met de gemeenschap van Microsoft-ontwikkelaars, wat zoveel bijdraagt aan onze knowhow en innovatiecapaciteit”, aldus Laurent Pontier, CTO Sidetrade Financials Solution.

Deze certificering is de bekroning van een aantal jaren van gezamenlijke ontwikkeling met Microsoft-teams door middel van grote opleidingsprogramma’s, certificering en innovatieve producten ten voordele van de klanten van Sidetrade.

Bron: Sidetrade