AcceptEmail heeft twee Florin Awards gewonnen tijdens de EPCA conference 2010 in Parijs en is daarmee volgens branchegenoten de meest innovatieve transactiedienst van Europa. Een mooie onderscheiding en aanmoediging van vakgenoten die hiermee aangeven in het succes van product en management te geloven. AcceptEmail is de digitale acceptgiro en hard op weg om de marktstandaard te zetten.
Digitaal factureren heeft de toekomst
AcceptEmail werkt overzichtelijk en snel: je bent in drie keer klikken klaar. De klant ontvangt de digitale factuur/giro als e-mail en kan per iDEAL het bedrag overboeken. Vervolgens verandert de originele e-mail in „betaald‟. Naast facturen worden ook betaalherinneringen op deze manier afgehandeld. Het betaalproces is overzichtelijk gemaakt door de status met kleuren weer te geven. Hierbij is de originele e-mail blauw en wordt deze oranje zodra de factuur bijna vervalt of groen zodra de factuur is betaald. Met dit simpele, snelle en veilige betaalproces komt AcceptEmail zowel de verzender als de klant tegemoet. De innovatieve facturatie- en betaalmethode wordt reeds succesvol toegepast door toonaangevende bedrijven in retail, energie, telecom en verzekeringen.

Duurzaam en Innovatief

AcceptEmail maakt een explosieve groei door en is hard op weg de marktstandaard te zetten. Bovendien is het duurzaam. Als alle papieren acceptgiro‟s in Nederland vervangen worden door AcceptEmails, besparen we 10 miljoen kilo hout per jaar. AcceptEmail bespaart ook geld; op de totale facturatie zo‟n 30 tot 40 procent. Een factuur die gemiddeld drie tot zes euro kost komt met AcceptEmail onder één euro uit.
Cijfers die tijdens de economische crisis veel verschil maken.

Florin Awards
De Florin Awards zijn een initiatief van de European Payments Consulting Association (EPCA) en The Paypers. De organisatie stimuleert met deze awards innovatie en biedt een platform voor nieuwe betalingsproducten. AcceptEmail heeft zowel gewonnen in de categorie „Jury Vote‟ als in de categorie „Best Product Pitch‟. Het winnen van deze laatste prijs betekent dat AcceptEmail tijdens Sibos 2010, het grootste bankencongres ter wereld georganiseerd door SWIFT-Innotribe, mag meedingen in een wedstrijd tussen innovatieve financiële dienstaanbieders vanuit de hele wereld.

Bevestigd
CEO Peter Kwakernaak – voorheen directielid van NetEconomy – en mede-oprichter Kees Zegers – onder meer oprichter van nu.nl – zien met de prijzen bevestigd waar ze al langer in geloofden: "AcceptEmail gaat het landschap van factureren en betalen structureel veranderen en voorgoed versimpelen."

Bron: creditexpo.nl