Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders krijgt een nieuwe naam en logo. Per 1 februari 2024 gaat zij “Bosveld Beverwijk B.V.” of kortweg “Bosveld” heten.

In september 2022 heeft Bosveld Gerechtsdeurwaarders en Incasso’s Snijder overgenomen. Onze krachten zijn vanaf dat moment al gebundeld. Nu volgt ook het gezicht naar buiten toe: één naam met één logo. Onze vestiging in Beverwijk blijft verder in dezelfde vorm actief.

Ben van Zanten, Algemeen directeur Bosveld: De overname van Snijder in 2022 heeft al de nodige schaal- en synergievoordelen opgeleverd. Het heeft onze positie in de markt verder verstevigd. “Wij groeien al jaren tegen de krimpende markt in”. Wat is het geheim? De mens staat centraal. We zijn niet voor niets al jaren als enige in onze branche officieel Great Place to

Work©. Onze aanpak en identiteit zorgen voor enthousiaste opdrachtgevers. Samen tot de juiste oplossing komen is het antwoord. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor de klanten van onze opdrachtgevers.

Bron: Creditexpo.nl