Tijdens Credit Expo op dinsdag 8 november 2022 is Syncasso uitgeroepen tot winnaar van de VVCM Credit Management Innovation Award 2022 met de inzending “Syncasso Goed Geregeld” Maatwerk Betalingsregelingen met PSD2.

Met Syncasso Goed Geregeld wordt op basis van inkomsten- en uitgaven van de afgelopen 12 maanden een betalingsregeling uitgerekend die meebeweegt met de financiële situatie van de debiteurklant. Voor de VVCM Credit Management Innovation Award waren dit jaar vier cases genomineerd. In alfabetische volgorde:

CreditDevice PolisManager

Experian Web Data Service

Syncasso Goed Geregeld

 

Twikey geautomatiseerd platform voor beheer van betalingsstromen en automatische incasso’s

De vier genomineerden kregen tijdens Credit Expo 15 minuten om hun case te presenteren onder toeziend oog van de jury, bestaande uit Henk Heinhuis, manager incasso & debiteurenbeheer bij Eigen Haard en lid van de VVCM innovatie commissie; Vijay Gangadin, partner AethiQs en opleider voor de geaccrediteerde Post-HBO opleiding Certified Credit Manager in samenwerking met de VVCM en Casper Sonnega, zelfstandig adviseur bij BNP Paribas en SocioHypotheek & voorzitter van de VVCM.

Syncasso won de felbegeerde VVCM Credit Management Innovation Award 2022, die tijdens Credit Expo direct voorafgaand aan de netwerkborrel werd uitgereikt. Ook namens de organisatie van Credit Expo van harte gefeliciteerd!

Volgend jaar wordt de prestigieuze VVCM Credit Management Innovation Award opnieuw uitgereikt tijdens Credit Expo op dinsdag 7 november 2023 in Den Bosch.

Bron: Credit Expo / VVCM
Foto: Team Syncasso